Waarom Immobilli?

Kopen of verkopen, huren of verhuren zijn altijd menselijke gebeurtenissen. Wist je dat een woning iemands meest dierbare bezit is? Wij zijn hier alvast van overtuigd. 


Het is voor ons een voorrecht om uw eigendom in handen te hebben. Dit vergt echter heel wat vertrouwen. Vertrouwen waar wij met heel veel enthousiasme samen aan willen bouwen.

Immobilli wil zich graag van anderen onderscheiden door zich toe te spitsen op het persoonlijke aspect. De makelaar worden waar ze als eerste aan denken. En vooral streven naar succesvolle belevenissen voor onze klanten. Zorgen voor een optimale begeleiding bij alle aspecten van het kopen, verkopen, huren of verhuren van uw eigendom.

Wij zijn ons ervan bewust dat mooie woorden alleen niet voldoende zijn. Wanneer u ons het vertrouwen schenkt dan zetten wij onze woorden graag om in daden. Kortom: een jong en dynamisch vastgoedkantoor, maar vooral een dat dicht bij de mensen wil staan.

 

WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

 

  • Een jong vastgoedkantoor met een recent afgestudeerd, erkend vastgoedmakelaar volgt uw dossier persoonlijk op van maandag t.e.m. zaterdag
  • Geen interne of externe verkopers
  • Geen pop-up of andere vitrine afficheringen die nuttig zijn, maar wel heel duur
  • Zeer beperkte werkingskost, zodat het ereloon van de makelaar heel beperkt blijft. Dit wordt in onderling overleg bepaald. De verkoper heeft op die manier het gevoel dat zijn makelaar praktisch “gratis” is. Zo werken wij o.a. steeds met een forfaitair commissiebedrag i.p.v. de gekende “percentages”. Op die manier hebt u van het begin tot het einde een visie op het bedrag dat u de makelaar verschuldigd bent zonder rekening te moeten houden met een percentage dat berekend wordt op de verkoopprijs
  • Gratis advies en waardebepaling + professionele affichering aan de buitenzijde van het pand
  • Groot bereik via multimedia/portal sites, eigen website en eigen professioneel netwerk.